Årsmøtet 2012 er vel gjennomført. Nå starter jobben med å utvikle foreningen videre og få nettsiden opp på det nivået det skal være. For at dette skal  gjennomføres, trenger vi i styret hjelp av  alle landskapsingeniørene. Først og fremst må du melde deg inn i NLI. Dette gjøres  ved å sende mail til post@ling.no med navn, uteksamineringsår, jobb og stilling. Er du fortsatt student skriver du det.  Har du ris, ros eller kreative tanker rundt utformingen av vår nettside så send oss en mail. Vi ønsker deres tilbakemelding for å hele tiden bli bedre.

Det neste året skal det publiseres artikler og annet nyttig fagstoff  på ling.no For at siden skal bli et best mulig fagmiljø og samlingspunkt, trenger vi i styret hjelp av alle medlemmene våre. Er det et interessant tema du kan noe om, og ønsker å dele det med oss andre,  så skriver du en artikkel og sender den til oss. Hvis vi mener artikkelen kan publiseres så legger vi den ut på våres sider.  En artikkel kan være så mangt, presentasjon av et anlegg du jobber med, et pågående prosjekt, kommentarer til andre prosjekter, innovative løsninger og mye mer. Skriver du en prosjektoppgave eller ett innlegg som publiseres i et fagblad, skriver du NLI etter navnet ditt for å signalisere at du er en del av vårt felles fagmiljø. Dette er også en gylden mulighet  til å markedsføre NLI.

Det er  viktig at du besøker ling.no jevnlig for å få med deg arrangementer og andre spennende fagrelaterte begivenheter som de andre grøntfaglige organisasjonen i Norge holder.

Vi trenger også hjelp fra dere der ute til å informere alle som har studert eller studerer landskapsingeniør om at nettsiden vår (www.ling.no) finnes og at vi er avhengige av at folk melder seg inn.

Vedtektene er nå oppdatert på nettsidene våre og neste årsmøte blir avholdt i l starten av 2013. Dato vil komme når årsmøtet nærmer seg.

Årsmøtet 2012
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *