Lørdag 13. oktober arrangeres årsmøte i Norske Landskapsingeniører (NLI) på Ås. Det er utrolig viktig at du, utgåtte landskapsingeniør ved UMB møter. Her vil vi skape et forum for norske landskapsingeniører, en forening for oss og også et autorisasjonsstempel.

7. mars 2012 ble NLI stiftet på UMB. Vi ønsket å ha en forening som skulle samle utgåtte landskapsingeniører fra UMB. Både for å ha et formum for å diskutere jobb, men også for å gjøre landskapsingeniørene mer synlige i arbeidsmarkedet, og som tittel. På lik linje som Norske landskapsarkitekters forening, ønsker vi også en egen forening.

Vi er avhengig av initiativ og engasjement for at foreningen skal leve. Per i dag har vi ingen medlemmer, første mulighet for innmelding vil skje ved årsmøte 13. oktober 2012. Under årsmøte vil det også bli klart om det ønskes en forening for norske landskapsingeniører. Blir det snevert oppmøte, vil det heller ikke bli en forening for oss. Så derfor, det er viktig at DU møter!

Styret har utarbeidet en fremdriftsplan og en nettside som vil bli presentert på årsmøte. Det blir mulighet for å stille til styrevalg, og man vil også bli mulighet for å møte andre lanskapsingeniører, både studenter og utgått i arbeidsliv.

Til slutt vil jeg legge til, at om vi får NLI «oppe og går», kan medlemskap i NLI brukes som et autorisasjonsstempel for oss landskapsingeniører. I og med at det kun er utgåtte Landskapsingeniører fra UMB som kan få bli medlem.  Dette skaper en trygghet for arbeidsgiver, med også for oss!

Har du saker, spørsmål eller ønsker å stille til valg kan henvendelsene sendes post@ling.no

Vel møtt!

Mvh Styret

Årsmøte for Norske Landskapsingeniørers Forening.
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *